Skip to content

Minden, ami PMJ

  • blog

Több, mint harminc év divatipari tapasztalat és a motorok szeretete, ez a PMJ alapja.

Cégünk olyan nagy márkákkal dolgozott együtt, mint a D&G, Hugo Boss, Escada, Roberto Cavalli, Dondup és Versace. Az ez idő alatt szerzett tudás és tapasztalat járult hozzá ahhoz, hogy tudjuk, hogyan alkothatunk biztonságos, de egyben kényelmes és divatos motoros védőruházatot. Egy olyan márkát, melynek minden darabját élvezet viselni.

2009-ben született meg a PMJ, és azóta is a folyamatos fejlesztésre törekszünk. Küldetésünk, hogy olyan biztonságos, kényelmes és divatos ruházatot készítsünk a motorosok számára, melyben minden helyzetben jól érzik magukat.

Ruháink a legjobb alapanyagokból, teljes mértékben Made in Italy minőségben készülnek, ugyanis mind a tervezés, mind a gyártás Olaszországban zajlik. A védelemről egy innovatív szövet, a japán eredetű, ballisztikus Twaron gondoskodik, amit a golyóálló mellényekben is használnak, valamint a gondosan kifejlesztett, állítható és kivehető Knox protektorok.

Azonban ezt a magasfokú védelmet a gyártási eljárás teszi igazán úttörővé, hiszen farmerjeink viselése egy hagyományos utcai farmer érzetével vetekszik. A gyártási technológia által lesznek könnyűek, jól lélegzők és roppant komfortosak termékeink. A kényelem fokozása érdekében, belső bélések takarják a protektorokat, valamint a Twaronnal erősített részeket is, hogy azok semmilyen irritációt, kellemetlenséget ne okozzanak viselője számára. Amellett, hogy ruháinkban garantált a védelmed és a kényelmed, a megjelenésedről sem feledkeztünk meg. A harminc éves együttműködések alapján stílusos, utcai viselet megalkotására törekszünk, ami akár még a munkába is tökéletes társad lehet.

Back To Top